020-7657000

Laadpaal MG ZS EV

MG ZS EV

De MG ZS EV is de meest geavanceerde MG die er gemaakt is. Driver personalisatie is met deze auto naar een nieuw niveau gegaan en kan op verschillende manieren worden geconfigureerd. De MG ZS EV is uitgerust met drie niveaus van regeneratief remmen, waardoor uw actieradius in de auto uitstrekt. Hierdoor wordt de remwerking en energiebesparing verbetert. De nieuwe MG ZS EV is een familie gecreëerde auto.

Er zijn drie rij methodes op de ZS, Normal en Sport, waardoor de auto volledig aan te passen is aan uw dagelijkse rij behoeften. Tot slot zijn er drie besturing modes – Urban, Normaal en Dynamiek, voor een wendbare en adaptieve rijervaring.

Auto alleen online te bestellen!

Dit MG model is in Europa alleen online te bestellen. Er wordt echter wel een netwerk van distributeurs ingezet om proefritten en ervaringen met de auto aan te bieden.

“De ZS wordt aangedreven door een watergekoelde lithium-ionaccu van 44,5 kWh. Daarmee heeft hij een bereik van max. 263 km per oplaadbeurt op de gecombineerde WLTP-cyclus.” Aldus MG zelf.
 
 
N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

44,5 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

7.4 kWh

N

Actieradius

230  km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0.07 = (7.4* 0,23) / 230  km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »