020-7657000

Laadpaal MG

Het van origine Britse automerk MG keert terug op de Nederlandse markt met een elektrisch model: de ZS EV.

Vandaag de dag, is MG meer dan een iconische achthoekige badge; Het is weer een automobilisme kracht om rekening te houden. Het geliefde Britse merk is opnieuw gestart met de financiële steun van één van ‘s werelds grootste autofabrikanten, waardoor zij weer groot kunnen worden in de Global Market. Met een sterke financiële steun en een mooie toekomst, is het bedrijf MG klaar om de stap naar elektrische mobiliteit te maken. Met de lancering van hun eerste elektrische auto (MG ZS EV) is MG begonnen aan een nieuw hoofdstuk.

Geleid door de Europeaan Carl Gotham, is het UK team verantwoordelijk voor het interieur en exterieur van alle MG producten over heel de wereld. Het speciale team werkt in een nieuw faciliteit, die in Londen is geopend.

Laadpaal MG

MG ZS EV

Laadpaal MG

MG Marvel R Electric

Laadpaal MG

MG5 Electric

Historie MG

 

MG is een Britse autoconstructeur uit longbridge. MG betekent eigenlijk Morris Garages, die in eerste instantie dealer was voor Morris en ook eigendom was van William Morris, de latere Lord Nuffield. Toen Cecil Kimber general manager werd in 1922 begon het bedrijf met aanpassingen aan de standaard Morris Cowleys zoals het verlagen van het chassis en het aanbrengen van een sportieve carrosserie

De naam MG zijn de initialen van Morris Garges, waar Willem Morris de initiatiefnemer was van zowel MG en de Morris motor vennootschap die de Morris Minor heeft geproduceerd, evenals de beroemde Morris Mini-minor. Een ander icoon van de swingende jaren ’60. MG werd uiteindelijk opgeslokt door de monolithische British Motor Corporation, en dan later deel van Rover, die eindigde in 2005. Die één of twee MG-modellen terug in de Britse markt heeft geïntroduceerd. Hoewel MG wordt beschouwd als iets van een succesverhaal, het beheer van haar afzet basis in het Verenigd Koninkrijk uit te breiden in een tijd van recessie in de auto-industrie. 

 

 

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »