Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Heeft u een laadpaal Mitsubishi i-MiEV nodig? Wij helpen u graag! Met ons ruime kwaliteitsaanbod in laadvoorzieningen en brede kennis van de markt kunnen wij u het beste advies geven over een laadpaal Mitsubishi i-MiEV. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Als u geen vragen hebt kunt u hieronder terecht voor de mogelijkheden voor de Mitsubishi i-MiEV.

De nieuwe Mitsubishi i-MiEV zal als een van de eerste elektrische consumentenauto`s op de Europese markt worden gelanceerd en zal uw idee over auto`s grondig veranderen. De i-MiEV, of “i Mitsubishi innovative Electric Vehicle”, is het orgelpunt van de milieutechnologie bij Mitsubishi en een symbool van ononderbroken inspanningen om de impact op de planeet te beperken. Hij werd in 2012 door de Amerikaanse Raad voor een energie efficiënte economie als het groenste voertuig beschouwd. De Mitsubishi i MiEV is een 100% elektrische auto van Mitsubishi en is de aanvoerder op de EPA´s brandstof ranglijst.

Laadproducten voor de Mitsubishi i-MiEV

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.Laadpaal Mitsubishi i-miev

Met een maximumkoppel van 180 Nm en een topsnelheid van 130 km/uur is de Mitsubishi i-MiEV altijd alert in het verkeer. Met een vol accupakket heeft de i-MiEV een actieradius van 160 kilometer, perfect voor dagelijks gebruik. Opladen hoeft niet lang te duren: met snelladen is het accupakket al in dertig minuten voor 80 procent vol. Met zijn indrukwekkende gecombineerd verbruik van 1 op 47,6 km verslaat de iMiEV de Nissan Leaf evenals de hybride of benzineauto’s in Amerika. Als een volledig elektrisch voertuig beschikt de nieuwe i MiEV niet over een benzinetank en laat dus ook geen dampen achter.

Met 4 deuren en 4 plaatsen is de iMiEV een snelle, flitsende en gebruiksvriendelijke auto. Deze EV is ook de eerste praktische moderne elektrische auto die binnenkort op de Europese markt wordt gelanceerd.

Technische gegevens:

Stopcontact 06:57
Regulier (11kWh) 04:21 (AC 1-fase laden)
De laadcapaciteit AC 1-fase
Topsnelheid (km/h) 130
Actieradius accu (km) 130
Vermogen (kW) 47
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 15
Koppel (Nm) 280

 

Laadpaal Mitsubishi i-miEV

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten