020-7657000

Laadpunt Nissan Ariya

De Nissan Ariya is grotendeels gebaseerd op de gelijknamige concept car die op de 2019 Tokyo Motor Show werd getoond. Met de IMx op de 2017 Tokyo Motor Show werd al naar de nieuwe Nissan gehint. Het is het aller eerste productiemodel dat de nieuwe, elektrische merkidentiteit van Nissan laat zien. De Nissan Ariya wijst de weg naar een nieuw tijdperk waarin elektrificatie, geoptimaliseerd platformgebruik en naadloze AI-voertuigtechnologie de standaard zijn. De Nissan Ariya wordt gebouwd op een volledig nieuw EV-platform, dat is ontwikkeld door de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi.

Het design wordt gekenmerkt door een onderscheidende Japanse benadering die modern, eenvoudig en toch krachtig is. De naadloze, elegante en frisse voorzijde omarmt de Japanse term iki, dat de chique, gedurfde aard van de auto karakteriseert. Een opvallend element is het schild; een nieuwe grille voor het elektrische-tijdperk. Het schild beschermt de sensoren van de ProPILOT- technologie en de detectie van de Intelligent Key, zonder dat de esthetiek afbreuk doet aan de functionaliteit. Net onder het oppervlak van het schild zit een traditioneel Japans kumiko patroon in 3D.

EV Company bied verschillende laadvoorzieningen aan voor verschillende (soorten) auto’s. Zo heeft EV Company ook een laadpunt die geschikt is voor de Nissan Ariya. Het hangt natuurlijk wel af van uw eigen situatie welk laadpunt het beste bij u en daarbij uw situatie past. Meer informatie over een laadpunt voor de Nissan Ariya klik hier.

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Grote accupakket in kWh

65 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

7,4 kWh

N

Actieradius

330 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,045 = (65 * 0,23) / 330 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »