Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Laadpaal Nissan Leaf

Zoekt u nog een laadpaal Nissan Leaf? Wij adviseren u graag over de beste laadpaal Nissan Leaf. Met onze brede kennis en ruime kwaliteitsaanbod laadvoorzieningen kunnen wij u het beste advies geven, zodat u de beste laadvoorziening aanschaft voor uw Leaf.

De technologie van elektrisch rijden heeft de afgelopen jaren grote vooruitgang geboekt. Dit maakt de rijervaring leuker, praktischer en voordeliger. Elektrische auto’s zoals de Nissan LEAF gebruiken hetzelfde soort lithium-ion-accu’s als uw mobiele telefoon en computer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u geen vragen heeft dan kunt u hieronder terecht voor de mogelijkheden voor de Nissan Leaf.

Laadproducten voor de Nissan Leaf:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.
Laadpaal Nissan Leaf

In tegenstelling tot de elektrische voertuigen van vroeger, kunnen elektrische auto’s vandaag  de dag heel erg praktisch en ruim zijn. Omdat er geen lawaai en trillingen zijn en de gebruikskosten de extreem laag gehouden worden, heeft een elektrische auto aanschaffen en gebruiken duidelijke voordelen ten opzichte van auto’s met brandstofaandrijving.

Iedere keer dat u oplaadt, kunt u gemiddeld 136 kilometer rijden. De nieuwe Nissan LEAF heeft innovatieve functies die uw bereik maximaliseren, maar het bereik wordt verder beïnvloed door uw rijstijl en de omstandigheden waarin u rijdt.

Met een elektrische auto wordt u wakker met een volledig opgeladen lithium-ion-accu, dankzij het nachtladen wanneer de elektriciteit ook nog eens goedkoper is.

U zult geen ongeplande (en dure) stops bij benzinestations meer hebben, en geen schadelijke dampen in de garage als uw elektrische voertuig start. Met uw smartphone of PC kunt u de klimaatregeling van de auto op afstand regelen en het laden starten, zodat alles op tijd klaar staat voor uw vertrek. Onderweg geeft de SatNav precies aan hoeveel energie vereist is om uw bestemming te bereiken en waar de voor u dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten zijn, zodat u uw elektrische auto kunt laden terwijl u winkelt! Daarnaast is het parkeren vaak gratis voor elektrische auto’s.

Technische Gegevens

Stopcontact 10:26
Regulier (11kWh) 06:32 (AC 1-fase laden)
Laadcapaciteit AC 1-fase
Topsnelheid (km/h) 144
Actieradius accu (km) 150
Vermogen (kW) 80
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 11
Koppel (Nm) 280

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten