020-7657000

Laadpaal Opel Ampera E

Opel Ampera E

 

De Opel Ampera-E is de eerste elektrische aangedreven Opel. De auto is in andere werelddelen verkrijgbaar als Chevrolet Bolt. De Ampera-E word door vele beschouwd als het kleine broertje van de Ampera, die tot 2014 werd verkocht. De Ampera-e kan met zijn comfort en ruimte gemakkelijk de concurrentie aan.

De Ampera-E beschikt over een 60 kWh-batterij, iets groter dan de batterij in de Corsa-e. Volgens de NEDC-meetcyclus haalt de elektro-auto een afstand van 520 km. De actieradius op basis van de WLTP-meetmethode bedraagt 423 km. De Corsa-e haalt met zijn 50 kWh-batterij 330 km.

De Opel Ampera-e is een goede gezinswagen. Hij is niet alleen veilig en praktisch, maar maakt ook een einde aan de actieradiusvrees die vele mensen er tot nog toe van weerhield een elektrische auto aan te schaffen. De belofte om een dergelijk model ook voor iedereen betaalbaar te maken, kan door de Duitsers alleen niet worden ingelost. Naar het zich laat aanzien, kunnen zij niet eens aan de mogelijk vraag voldoen: de levertijd bedraagt op het moment van schrijven een jaar.

Bron (1)
Bron (2)

 

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket 60 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 6,6 kWh

N

Actieradius 335 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,04 = (60 * 0,23) / 335 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »