Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Laadpaal Opel Ampera

Bent u op zoek naar een laadpaal Opel Ampera? Wij helpen u graag. Met onze brede kennis van de markt en ons ruime kwaliteitsassortiment laadvoorzieningen kunnen wij het beste advies geven naar uw wensen, zodat u de beste laadpaal Opel Ampera aanschaft voor thuis of op kantoor.

De Ampera is niet zomaar een auto, het is dé eerste elektrische auto die je verder brengt. De Opel Ampera rijdt, zonder de accu tussentijds op te laden, zo’n 40 tot 80 kilometer naar gelang de omstandigheden en rijgedrag. Ook bij grotere afstanden blijft de Opel Ampera gewoon elektrisch verder rijden. De elektromotor wordt namelijk gevoed door een range extender (=motor generator), waardoor de actieradius wordt vergroot naar ruim 500 kilometer.

Wilt u meer informatie over laadpaal Opel Ampera? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Heeft u geen vragen dan kunt u hieronder terecht voor de mogelijkheden.

Laadproducten voor de Opel Ampera:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

 

De Ampera heeft een gemiddelde CO 2 -uitstoot van 27 gram en zakelijke rijders profiteren dan ook van slechts 15% bijtelling. Bovendien voldoet de Ampera aan de norm voor vrijstelling van wegenbelasting.

Laadpaal Opel Ampera

De Opel Ampera rijdt zo’n 40 tot 80 kilometer naar gelang de omstandigheden en rijgedrag op een volle accu. Zodra de lading van de accu onder een bepaald niveau daalt, treedt de motorgenerator in werking, die wordt aangedreven door een 1.4-liter benzinemotor met een vermogen van 63 kW (86 pk). Dit vergroot de actieradius aanzienlijk op een volle tank brandstof en levert voldoende vermogen om de accu te voeden totdat de Ampera aan een stopcontact kan worden opgeladen of opnieuw benzine wordt getankt. Dit maakt de Opel Ampera volkomen anders dan auto’s die alleen op elektriciteit rijden en die niet verder kunnen rijden wanneer opladen niet direct mogelijk is – bijvoorbeeld tijdens een stroomstoring of tijdens een lange rit.

Wanneer u een elektrische auto kiest, wilt u over al die mogelijkheden beschikken. En dat is precies waar de Opel Ampera rekening mee houdt. Hij heeft vijf deuren, biedt comfortabel plaats aan vier volwassenen, heeft een royale bagageruimte en dankzij de Range Extender weet u zeker dat u nooit langs de weg komt te staan omdat de accu leeg is.

Technische Gegevens

Stopcontact 06:57
Regulier (11kWh) 04:21 (AC 1-fase laden)
Snelladen 00:15 (12.8 = 80% van: 16.0kWh)
Laadcapaciteit AC 1-fase
Topsnelheid (km/h) 161
Actieradius accu (km) 60
Actieradius Brandstof 440
Vermogen (kW) 111
Vermogen (pk) 149
Brandstofverbruik (l/100km) 1.6
Uitstoot (g/km) 27
Accelaratie (0-100km/h) 9
Koppel (Nm) 370

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten