020-7657000

Laadpaal Opel Corsa E

Opel Corsa E

Het nieuwe Opel model heeft een groot rijbereik, is snel opgeladen en heeft sportieve prestaties. De Corsa biedt u een indrukwekkend rijbereik van 330 km. Dat betekent dat met uw Opel profiteert van ongekende flexibiliteit, zowel voor korte als lange ritten. De nieuwe Corsa biedt u de keuze uit: Sport-modus voor maximaal dynamiek en natuurlijk de Eco-modus voor maximaal rijbereik.

De compacte, 100% elektrische Opel met een actieradius van maar liefst 337km (WLTP) is nu bereikbaarder dan ooit. Je rijdt een gloednieuwe Corsa-e met 3-fase lader met Opel Private Lease al vanaf € 379 per maand. Een gloednieuwe Corsa-e is nu direct leverbaar uit voorraad.

Ben je een zakelijke rijder? Stap dit jaar nog in een nieuwe Corsa-e en profiteer nog 5 jaar lang van slechts 8% bijtelling. Zo rijd je al in een gloednieuwe Opel Corsa-e vanaf slechts € 74 netto bijtelling per maand.

“Deze Opel heeft een van de belangrijkste onderscheidingen in de Duitse autobranche in de wacht gesleept: het Gouden Stuurwiel, ook wel ‘das Goldenes Lenkrad’. Het 100% elektrisch aangedreven model won dit jaar in de categorie ‘compacte auto’s’, waarmee de Opel Corsa-e een reeks sterke rivalen achter zich liet. Het is alweer de achttiende keer dat Opel een Gouden Stuurwiel in ontvangst neemt.” Aldus Opel zelf.

Bron

 

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket 45,0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 11 kW

N

Actieradius 275 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,04 = (45* 0,23) / 275 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »