020-7657000

Laadpaal Opel

De elektrische Opel’s anno 2019 kom je niet meer onderuit. Langzaam maar zeker neemt deze nieuwe vorm van aandrijving telkens grotere vormen aan in het autolandschap. Voorheen waren de meeste elektrische auto’s alleen maar te vinden in de hogere prijsklasse. Opel bracht daar verandering in. Het Duitse automerk Opel kwam in 2011 met de Opel Ampera, een Plug-In Hybride met een grote elektrische actieradius.  

Laadpaal Opel

Opel Ampera E

Laadpaal Opel

Opel Corsa-E

Laadpaal Opel 

Opel Mokka-E

Laadpaal Opel

Opel Zafira-e Life

Historie Opel

 

Opel Automobile GmbH , vaak afgekort tot Opel, is van oorsprong Duitse autofabriek, die sinds 2017 in hand van het Franse autoconcern PSA Groupe. In 1862 werd het bedrijf opgezet door Adem Opel en pas in 1899 werd de eerste auto van het merk geproduceerd. Sinds de omzetting in een Aktiegesellschaft in 1929 behoorde tot de Generals Motors-groep. Het gevolg hiervan was is dat de modellen van Opel ook bij andere merken te vinden zijn bij General Motors, zoals Vauxhall en Chevrolet. Met 38.000 werknemers in 2016, verspreid over tien fabrieken in Europa, worden paar jaar minimaal 1 miljoen voertuigen geproduceerd. Opel/Vauxhall heeft in Europa een marktaandeel van iets minder dan 6%. Opel is een van de grootste autofabrikanten in Europa.

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »