Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Laadpaal Peugeot I-on

Nog geen laadpaal Peugeot I-on? Wij hebben een ruim kwaliteitsassortiment laadvoorzieningen die wij naar uw wensen aanbieden. Wij hebben een brede kennis van de markt en de producten, waardoor wij het beste onafhankelijke advies geven, zodat u de beste laadpaal Peugeot I-on aanschaft.

In Japan werd hij als sinds midden 2009 geproduceerd als Mitsubishi i MiEV, vervolgens ging de Franse autofabrikant Peugeot een jaar later in Europa van start met de verkoop van de elektronische auto die samen met de Japanners ontwikkeld was. Op de Europese markten verscheen hij onder de naam Peugeot I-on. Het vierdeurs model had een wielbasis van 2,55 meter en een lengte van 3,48 meter. Daarmee bood hij voldoende plaats voor vier passagiers. Het economymodel was op enkele markten ook optioneel verkrijgbaar in een tweezitter versie, een bedrijfsauto met een doorgaande laadruimte.

Wilt u meer informatie over een laadpaal Peugeot I-on? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Als u geen vragen heeft kunt u hieronder terecht voor de mogelijkheden.

Laadproducten voor de Peugeot I-On:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Laadpaal Peugeot I-onKenmerkend voor de Peugeot iOn was zijn hoge opbouw met hoge zitpositie. Dit moest voordelen bieden aan de voorste passagiers, die hierdoor gemakkelijker in konden stappen en meer overzicht hadden. Maar deze opbouw werd tegelijkertijd ook veroorzaakt door de constructie. De accu van de Peugeot iOn was namelijk onder de voertuigbodem, tussen de twee assen geplaatst. De hierdoor bereikte gewichtsverdeling zorgde ook voor een stabilisering van de carrosserie. Dit is een goed voorbeeld van de manier waarop de in deze tijd nog nieuwe accutechnologie werd ingezet om ook de voertuigstructuur en het rijgedrag positief te beïnvloeden. De Peugeot iOn was ook uitgerust met systemen die de veiligheid ten goede kwamen, denk hierbij aan ESP, elektronische remkrachtverdeling EBV en een noodremassistent. De combinatie van een elektrisch en hydraulisch werkende rem maakte bovendien de terugwinning van remenergie mogelijk. Hierdoor kon de Peugeot iOn een afstand tussen de 60 en 130 kilometer afleggen.

De Peugeot iOn had een prestatievermogen van 47 kW (64 pk). Dat was voldoende om een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur te kunnen bereiken. De in de achterkant van de auto geplaatste motor had daarbij een koppel van 180 newtonmeter (Nm). Een bijzonderheid bij de elektromotor: bij het starten stond meteen al de maximale koppel ter beschikking. De Peugeot iOn accelereerde in 3,5 seconden van 30 naar 60 km/u.

Technische Gegevens

Stopcontact 06:57
Regulier (11kWh) 04:21 (AC 1-fase laden)
Laadcapaciteit AC 1-fase
Topsnelheid (km/h) 130
Actieradius accu (km) 150
Vermogen (kW) 47
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 15
Koppel (Nm) 180

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten