020-7657000

Laadpaal Peugot e-208

Peugot e-208

De herkenbare, compacte en sportieve 208 gaat elektrisch! Vijf deuren, een sportief uiterlijk en een fiscaal voordeel; we hebben het over de nieuwe Peugeot e-208. De e-208 is een volledig elektrische Peugeot met de uitstraling van de originele 208, maar dan in een nieuw jasje. De wereld verandert en Peugeot verandert mee. Nu de autobranche oplossingen moet zoeken om te voldoen aan milieueisen, komen er steeds meer elektrische auto’s op de markt. Peugeot blijft niet achter en introduceert de volledig elektrische e-208.

De Peugeot e-208 mag gezien worden. Hij wordt in twee uitvoeringen geleverd: de Peugeot e-208 Allure en de e-208 GT. De Allure uitvoering is een complete en luxe uitvoering die voorzien is van standaard 16-inch lichtmetalen wielen, Peugeot Connect Navigatiesysteem en een digitaal instrumentenpaneel met 3D-weergave. De GT uitvoering gaat voor een sportieve uitstraling met standaard 17-inch lichtmetalen wielen, Alcantara bekleding en Pack Drive Assist, waarmee u voorzien bent van een automatische rem en cruise control met adaptieve cruise control stop & go functie.

De Peugeot e-208 is eenvoudig te herkennen aan de in carrosseriekleur gespoten grille, een ‘e-208’ badge aan de achterzijde, een ‘e’ op de achterspatborden, de tweekleurige Peugeot-leeuw en glanzend zwarte wielkastranden. Bovendien is er geen enkele concessie gedaan op het comfort en de binnenruimte. Kortom, de Peugeot e-208 is dé milieubewuste variant van de populaire personenauto.

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

50 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kW

N

Actieradius

297 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,039 = (50* 0,23) / 297 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »