020-7657000

Laadpaal Polestar

Polestar is een prestatie automerk, vastbesloten met de bedoeling de maatschappij waarin we leven te verbeteren. Hun focus ligt daarom op technologie en compromisloze design. Bij Polestar gaat het om passie, emotie, elektriciteit en innovatie. Hun producten zijn uitstekend, efficiënt en onderhoudend. In de toekomst is er geen ruimte bij Polestar voor excuses of compromissen. Zij zijn ambitieus in hun ambitie. Polestar wilt de beste zijn in hun industrie door middel van pure, progressie en prestaties. Kort samengevat bij Polestar telt ”The Sky is The limit”.

Laadpaal Polestar

Polestar 2

Historie Polestar

 

Polestar is een autofabrikant en het performancemerk van Volvo Car Corporation, het bedrijf is gevestigd in Gotenborg in Zweden. Het merk legt zijn focus op het bouwen van elektrische sportieve auto’s. De autofabrikant onder de naam Polestar Engineered de taak op van huistuner voor Volvo zoals Mercedes-AMG en BMW-Motorsport dit zijn voor Mercedes en BMW. Polestar ontwikkelt op basis van Volvo modellen high-performance auto’s. Zij leveren onderdelen voor bestaande Volvo modellen om deze zowel cosmetisch sportiever te als technisch te maken.

Polestar was in het begin opgesplitst in twee divisies: Polestar Performance, de divisie die zich dus richtte op het bijwerken van Volvo met de bedoeling modellen en het ontwikkelen van nieuwe onderdelen en motoren. De Polestar Racing, houdt zich bezig met raceauto’s. In 2015 werd Volvo 100% eigenaar van Polestar Performance en Polestar Holding die de eigenaar is van de merknaam Polestar. De racedivisie is niet overgenomen door Volvo daardoor, blijft Christian Dahl de eigenaar over de naam, maar hij veranderden de naam in Cyan Racing. Cyan Racing is de officiële motorsportpartner van Polestar en beiden werken samen onder de naam Polestar Cyan Racing.   

 

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »