020-7657000

Laadpaal Porsche

Porsche

Dit citaat raakt het hart van alles dat Porsche maakt tot wat het is. Als merk, als bedrijf en als automobielfabrikant. Het is al meer dan 65 jaar hun focus. En het omvat alle waarden die hun werk en hun wagens karakteriseren. Het is dan ook geen wonder dat niemand dit beter kan omschrijven dan de persoon die de eerste sportwagen met de naam Porsche ontwierp: Ferdinand Anton Ernst – of kortweg Ferry Porsche.

Tijdens het rijden met de sportwagen ligt de focus op de weg. Op het rijgevoel en rijplezier. Om te zorgen dat u maximaal van alles kunt genieten, neemt Porsche Connect alle andere zaken over als een soort interface tussen u en uw Porsche. Als digitale copiloot voor, tijdens en na het rijden, op de smartphone en in uw voertuig geïntegreerd.

Dankzij Porsche Connect en de real time informatie en naadloze netwerkverbinding worden de digitale en de echte wereld met elkaar verbonden. Zo kunt u genieten van onvervalst rijplezier.

 

Laadpaal Porsche

Porsche Taycan

Laadpaal Porsche

Porsche Taycan 4S

Laadpaal Porsche

Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo

Historie Porsche

 

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG (veelal afgekort tot Porsche AG) is een Duits fabrikant van sportauto’s, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van Volkswagen dat weer grotendeels in handen is van Porsche SE.

Er is nog een ander bedrijf genaamd Porsche Consulting GmbH. Dit bedrijf heeft vele jaren zijn diensten aangeboden aan andere autoproducenten. Studebaker, Seat, Lada, Daewoo en Subaru hebben allen gebruikgemaakt van de kennis van Porsche voor het ontwikkelen van hun auto’s.

Het hoofdkantoor en de fabriek zijn gevestigd in Zuffenhausen, maar voor de Cayenne en Carrera GT is een nieuwe fabriek gebouwd in Leipzig. Een gedeelte van de Boxster productie werd bij Valmet Automotive in Finland gedaan.

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »