Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Laadpaal Porsche Cayenne S E-hybrid

Bent u op zoek naar een laadpaal Porsche Cayenne S E-Hybride? Wij adviseren u graag. Wij staan 17 uur per dag voor u klaar om het beste onafhankelijke advies te geven. Wij hebben een ruim assortiment kwaliteitsmerken en een brede kennis over de markt en de producten, hierdoor geven wij advies op maat. Hierdoor kunt u de juiste laadpaal Porsche Cayenne S E-Hybride aanschaffen.

De kracht van de nieuwe Porsche Cayenne S E-hybride komt in het veranderde design naar voren: de voor- en achterzijde werden compleet opnieuw vormgegeven. Ze ogen nog harmonieuzer, nog scherper. De nieuwe motorkap, de nieuwe voorspatborden, de nieuwe koplampen en de gewijzigde luchtinlaten geven het model nog meer uitstraling.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u geen extra informatie nodig heeft kunt u hieronder terecht voor de mogelijkheden.

Laadproducten voor Porsche Cayenne S E-Hybrid:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

De Cayenne zet zijn weg op consequente wijze voort, maar met een nieuw design. Met nieuwe hulpsystemen die de bestuurder ondersteunen, met nieuwe motoren, met een hoog vermogen in combinatie met een verhoudingsgewijs laag verbruik. De Cayenne is opnieuw uitgevonden en zet opnieuw een stap voorwaarts. Direct in de toekomst.

Laadpaal Porsche cayenne S E-hybrid

Verbruik/emissie van de Porsche Cayenne S E-Hybrid: Totaal in l/100 km 3,4; CO2-emissie in g/km 79; Totaal in kWh/100 km 20,8.

De weg naar de toekomst leggen we voortvarend en op dynamische wijze af. Een drukpunt in het gaspedaal maakt u duidelijk wanneer er wordt overgeschakeld van volledig elektrisch rijden naar rijden met de verbrandingsmotor. Indien nodig of bij het passeren van het drukpunt wordt de verbrandingsmotor weer ingeschakeld.

Met behulp van de kickdown kunt u altijd het complete systeemvermogen aanspreken (‘boost’). De elektromotor zorgt dan voor een extra krachtige acceleratie. Bij de zeilfunctie wordt de motor losgekoppeld en uitgeschakeld, de Cayenne S E-Hybrid gebruikt de bewegingsenergie van de auto. Het resultaat: een aanzienlijk lager verbruik. Zonder concessies te hoeven doen op het gebied van sportiviteit.

Technische Gegevens

Stopcontact 03:54
Regulier (11kWh) 02:27 (AC 1-fase laden)
Laadcapaciteit AC 1-fase
Topsnelheid (km/h) 243
Actieradius accu (km) 36
Vermogen (kW) 70
Vermogen (pk) 245
Brandstofverbruik (l/100km) 3.6
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 5.9
Koppel (Nm) 590

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten