020-7657000

Laadpaal Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S

De Porsche Taycan 4s is met zijn innovatieve totaalconcept voorbereid op wat er gaat komen in de toekomst en wordt gekenmerkt door de eigenschappen die bepalend zijn voor elke Porsche en dus ook voor deze nieuwe Porsche auto: pure emotie en maximaal rijplezier. Ook zal deze auto je in 2,8 seconden van 0 naar 100 k/h brengen. Puristisch, expressief, tijdloos. Drie kenmerken die deze Porsche  beschrijven en die het DNA van Porsche tot een nieuw tijdperk brengen zijn: 16,8 inch curved display screen, luchtinlaten en Matrix led-koplampen en deze hebben ook 4 led-spots per koplamp-unit.

Het rijden met de Taycan 4s is een hele speciale ervaring. Om het rijden met de Porshce nog persoonlijker te maken, bied Porsche met de Porsche Connect app een hele hoop verschillende functies aan voor uw auto. Zo kunt u bijvoorbeeld in real time toegang krijgen tot alle relevante informatie over uw Porsche, uw omgeving of de hele wereld. Met uw stem of via uw smartphone kunt u ook veel functies binnen en buiten uw Porsche bedienen. Een echte digitale copiloot.

Porsche Taycan 4S Plus: De 4s plus is sneller van 0 naar 100% accu en heeft ook een langere accucapaciteit. Ook heeft de Porsche Taycan 4s plus een hogere accu bruikbaarheid. ook ligt de topsnelheid van de Porsche Tacyan 4s Plus is maarliefst 250 kilometer per uur. dus je komt overal lekker snel.

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

79,2 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kW AC

N

Actieradius

355 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,007 = (11 * 0,23) / 355 km

N

Prijs vanaf

€116.786,-

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »