020-7657000

Laadpaal Porsche Taycan Turbo Cross Turismo

Laadpaal Porsche Taycan Turbo Cross Turismo

Porsche zegt zelf dat met de nieuwe Taycan Cross Turismo de toekomst binnen handbereik is. Zo kan de auto verre bestemmingen probleemloos bereiken. De actieradius van de Taycan is 380 km. Dus ook voor langere afstanden kan de bestuurder op een ontspannen manier zijn/haar reis afleggen, zonder dat een laadstop nodig is. Porsche staat voor vermogen. Het samenspel tussen de aandrijfcomponenten resulteert in cijfers die uitermate goed zijn. Zo is de auto voorzien van 761 pk met launch control. Hierdoor is de auto binnen 2,9 seconden vanuit stilstand naar 100km/u. De accelaratiekracht is van hetzelfde niveau als een supersportwagen zoals de 918 spyder. Er kan meerdere keren achter elkaar worden geaccelereerd tot een topsnelheid van maar liefst 260 km/u.

Met de Cross Turismo is er een praktischere versie van de Taycan. Door de nieuwe en aangepaste daklijn en het anders vormgegeven achtersteven biedt de auto 36 mm meer hoofdruimte op de tweede zit rij, en hierdoor kan er meer bagage in de achterbak. Met de komst van deze nieuwe auto introduceert Porsche ook nieuwe accessoires. Zo kan je dus nu ook een Taycan bestellen met een fietsendrager en een dakkoffer.

De auto heeft een accupakket van 83,7 kWh, hierdoor is de auto voorzien van een actieradius van maar liefst 380 km. Dit model is overigens de duurste versie van de Porsche Cross Turismo. De uitvoering kost namelijk maar liefst €193.200.

De specificaties hieronder zijn schattingen.

Blog

N

Type aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 83.7 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur : 11 kW

N

Actieradius: 380 km

N

761 pk

N

Prijs vanaf: €193.200

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »