Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Laadpaal Renault ZOE Z.E.

Geluidloos, krachtig en lichtvoetig zoeft de Renault ZOE Z.E. volledig elektrisch over de weg. Dit is autorijden op z’n best. Hij is snel, stil en leuk. Schakelen hoeft niet meer, dus dat rijdt ook ongelooflijk relaxed. De elektrische ZOE maakt waar wat z’n uiterlijk belooft: fun on the road. Zoekt u nog een laadpaal Renault ZOE? Wij adviseren u graag. Wij beschikken over een brede kennis van de markt en hebben een ruim assortiment in kwaliteitsmerken. Hierdoor kunnen wij u het beste onafhankelijke geven zodat u de best geschikte laadpaal Renault ZOE aanschaft.

Wilt u meer informatie over een laadpaal Renault ZOE? Neem dan contact met ons op, of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Laadproducten voor Renault ZOE Z.E.:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

 

Laadpaal Renault ZOE Z.E.


De elektromotor drijft de ZOE bijna geluidloos aan. Dus is het in de auto echt superstil. U kunt dus maximaal genieten van het mooie audiosysteem met 3D Sound by Arkamys (optie). Of laat onderweg de intense rust tot in elke vezel doordringen. De motor van de ZOE levert altijd de maximale trekkracht. Daardoor rijdt hij snel en makkelijk weg. Makkelijk in de stad, plezierig op de snelweg. 

Een elektromotor (65 kW) zorgt voor de aandrijving. Hij is direct, zonder traditionele versnellingsbak, met de voorwielen verbonden. De motor levert 220 Nm trekkracht, bijna vanaf stilstand. Daardoor rijdt de ZOE soepel en sportief. De elektromotor bevindt zich onder de motorkap, weggestopt onder de lader.

De elektromotor werkt ook als dynamo: bij het afremmen wekt de motor stroom op die in de batterij opgeslagen wordt.

Technische specificaties:

Stopcontact 09:33
Regulier (11kWh) 02:00 (AC 3-fase laden)
Laadcapaciteit AC 3-fase
Topsnelheid (km/h) 135
Actieradius accu (km) 210
Vermogen (kW) 43
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 13.5
Koppel (Nm) 222

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten