020-7657000

Laadpaal Rivian

Rivian is een Amerikaanse automaker en automotive technologie onderneming die in 2009 is opgericht. Het bedrijf ontwikkelt auto’s, diensten en producten met betrekking tot duurzaam transport. De vestigingen bevindt zich merendeel in Amerika. In 2017 had RIVIAN aangekondigd dat zij als bedrijf zich gingen bezig houden met elektrische sport utility vehicle (SUV) en pick-up trucks.

Rivian is op een missie om de wereld voor altijd avontuurlijk te houden. Zij geloven dat er meer verantwoorde manieren zijn om de wereld te verkennen. Ze zijn vastbesloten om de transitie naar duurzame mobiliteit spannend te maken. Zij ontwierpen emissievrije elektrische SUV. Rivian hoopt hierdoor meer mensen te inspireren.

Laadpaal Rivian

Rivian R1T

Laadpaal Rivian

Rivian R1S

Historie Rivian

 

Het bedrijf Rivian is opgericht op 4 april in 2009 door hun CEO robert Scaringe, die afgestudeerd is van the Massachusetts Institute of Technology. Nadat zij zijn hernoemd naar Avera Automotive en daarna Rivian Automotive, het bedrijf begon zich te focussen op elektrische voertuigen in 2011. Rivian kreeg een grote investering en groeide aanzienlijk in 2015, zo opende zij onderzoeksfaciliteiten in Michigan en de Bay Area. Het hoofdkantoor werd verplaats naar Michigan, zodat zij dichter bij de belangrijkste leverancier konden zijn, Rivian begon zich te focussen op elektrische voertuigen.

Rivian had ongeveer 100 mensen in dienst eind 2016. Dit aantal groeide naar 160 werknemers aan het eind van 2017. Sumitomo Corporation maakte een ”strategische investering” in Rivian in december 2017.

 

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »