020-7657000

Laadpaal Seres

Seres is een wereldwijde opererende autofabrikant die intelligente elektrische voertuigen produceert om schonere, veiligere en duurzamere gemeenschappen te creëren. De technologie die Seres gebruikt is gericht op het leveren van verbeterde veiligheid, prestaties en gemak voor een wereldwijde markt. Seres exploiteert en bezit onderzoeks-, productie-, assemblage- en ontwikkelingsfaciliteiten in Japan, China en de VS. Zo kwamen zij ook met een elektrische auto die geschikt is voor de Europese markt. De Seres.

Chinese autofabrikanten proberen al jaren lang de oversteek te maken naar Europa. Inmiddels zijn er al een aantal fabrikanten in geslaagd omdat de doen, en Seres is daar een van. Seres is gevestigd in Silicon Valley, daar waaronder andere Google en Tesla opereren. In 2017 kreeg Seres een vergunning om in China te produceren, de auto’s die naar Nederland toekomen worden in China geproduceerd. Met de introductie van de Seres komt de Chinese elektro trein nu echt op gang. MG veroverde vorig jaar al de Nederlandse markt met de succesvolle MG ZS EV en inmiddels is ook het Chinese Aiways in Nederland gearriveerd.

Laadpaal Seres

Seres 3

Historie Seres

 

Seres is een fabrikant van elektrische voertuigen en onderdelen. Het bedrijf is opgericht in januari 2016. Zo hebben zij een hoofdkantoor in Santa Clara, Californië. Seres is een dochteronderneming van Chongqing Sokon Industry Group. Het bedrijf heeft verschillende onderzoek en ontwikkeling centres, zo zijn ze bezig met het ontwerpen en produceren van een elektrische autolijn in Amerika.

 

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »