020-7657000

Laadpaal Skoda Vision IV

Skoda Vision IV

Voor Skoda is 2019 het jaar waarin het elektrisch rijden start. De Skoda VISION iV conceptcar blikt vooruit op volledig elektrisch aangedreven ŠKODA-modellen die worden gebouwd op basis van het MEB platform (Modular Electric Drive Kit). Niet alleen die aandrijflijn is zeer vooruitstrevend, ook het interieur van de VISION iV is uitermate innovatief. De concept car wordt onthuld op de internationale autoshow van Genève (5-17 maart aanstaande).

De Skoda Vission IV heeft verschillende nieuwe ‘gelaagde’ instrumentarium en ‘zwevend’ touchscreen, Dankzij MEB-platform: compleet nieuwe lay-out voor dashboard en middenconsole en als laatste heeft hij een Elektrisch aangedreven concept car.

De Skoda Vission IV beschikt over vooruitstrevende systemen voor een hoog comfort- en veiligheidsniveau. Doordat de auto vergaand connected is,kan hij communiceren met andere verkeersdeelnemers, voertuigen en zelfs met de infrastructuur (bv verkeersinformatiecentrales). Zo is hij in staat om snel en precies op actuele situaties in te springen. Dat betekent ook dat de Vision iV onder bepaalde omstandigheden in staat is autonoom te rijden of zichzelf in te parkeren.

Bron

 

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

83 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kW

N

Actieradius

450 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,0056 = (11 * 0,23) / 450 km

Laadpunt voor thuis

Ratio Home Box

Vanaf €431,00 Excl. BTW

Eve Singe Pro-Line

Vanaf 975,00 Excl. BTW

Ratio Smart Home Box

Vanaf €519,00 Excl. BTW

Translate »