020-7657000

Laadpaal Smart EQ fortwo coupe

Smart EQ fortwo coupe

Met een smart heb je alles in de stad en de onmiddellijke omgeving ervan binnen bereik. Met een bereik van 105 kilometer volledig elektrisch. ook zorgt de vrijwel geruisloze elektromotor zorgt voor ongestoord rijplezier. De elektromotor van je smart maakt indruk met de krachtige, traploze acceleratie vanaf de allereerste meter.

Je kunt je smart met je smartphone verbinden. Zo houd je bijvoorbeeld altijd de oplaadstatus van je auto in het oog en kun je ‘connected car’-functies als de interieurivoorverwarming instellen. Met de ‘ready to’-module en de bijbehorende ‘ready to’-services wordt het dagelijkse leven in de stad gemakkelijker – bijvoorbeeld met private carsharing per app.

Al op 1 januari 2019 schrapte Smart zijn benzineversies in Nederland. Sinds 1 januari 2020 zijn benzine-Smarts ook wereldwijd van de prijslijsten verbannen. Smart is daardoor nu echt een EV-merk met op het moment van schrijven drie elektrische modellen in het programma, te weten de Smart EQ Forfour (vierzitter) en de EQ Fortwo als coupé en cabrio. In een gelukkig zonnig Valencia – net nadat storm ‘Gloria’ wat is gaan liggen – rijden we in al deze elektrische Smart-modellen, alleen richten we ons in deze test alleen even op de Fortwo.

Bron

 

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Grootte accupakket in kWh

17.6 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

22 kWh

N

Actieradius

105 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,039 = (17,6 * 0,23) / 105 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Translate »