020-7657000

Laadpaal Smart

De Smart (Swatch Mercedes Art) is een automerk onder de vleugels van het concern Daimler A.G. Soms wordt ook MCC Smart gebruikt. De oprichting van de Smart GmbH begon in 1993 nadat eerder dat jaar bij Mercedes-Benz de eerste gedachte aan een kleine auto die geschikt is voor een grote stad rondging. Hierna ging alles in sneltreinvaart en werd in maart 1993 op een persconferentie de geplande samenwerking met SMH (nu de swatch groep) aangekondigd. In 2009 introduceerde Smart de Smart Electric Drive (ED). De actieradius is 145 km. In 2017 was de actieradius 160 km. Uitvoeringen zijn Smart for Two en Smart For Four.

Smart heeft als ambitie vanaf 2020 al een volledig elektrische modellenaanbod hebben. Alle benzineversies komen dan te vervallen. Sinds 1 januari 2019 levert het merk in Nederland al uitsluitend de volledig elektrische uitvoeringen.

Laadpaal Smart

Smart EQ Fortwo coupe

Laadpaal Smart

Smart EQ Forfour

Laadpaal Smart

Smart EQ Fourtwo cabrio

Historie Smart

 

De Smart (Swatch Mercedes Art) is een automerk onder de vleugels van het concern Daimler A.G. Soms wordt ook MCC Smart gebruikt. De oprichting van de Smart GmbH begon in 1993 nadat eerder dat jaar bij Mercedes-Benz de eerste gedachte aan een kleine auto die geschikt is voor een grote stad rondging. Hierna ging alles in sneltreinvaart en werd in maart 1993 op een persconferentie de geplande samenwerking met SMH (nu de swatch groep) aangekondigd. 

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »