Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Laadpaal Tesla Model S

Tesla’s hoogstaande elektrische aandrijving levert adembenemende prestaties. In tegenstelling tot een conventionele verbrandingsmotor met honderden bewegende delen, hebben de elektrische motoren van Tesla maar één bewegend deel: de rotor. Dat resulteert in een acceleratie van Tesla Model S die direct, stil en soepel is.

Laadproducten Tesla Model S:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.Tesla model s

Trap het gaspedaal in en in slechts 3,4 seconden sprint Model S van nul naar 100 kilometer per uur. Zonder schakelmomenten, zonder vertragingen en zonder een druppel benzine. Model S is een revolutie in autotechniek. Tesla Model S met Dual Motor is een significante verbetering op conventionele vierwielaandrijvingssystemen. Met twee motoren, één voorin en één achterin, controleert Model S digitaal en onafhankelijk de koppeling van de voor- en achterwielen. Het resultaat is een ongeëvenaarde tractiecontrole onder alle omstandigheden.

Conventionele vierwielaangedreven auto’s maken gebruik van complexe mechanische verbindingen om de kracht van één enkele motor over alle vier de wielen te verdelen. Hierbij wordt efficiëntie ingeleverd ten gunste van tractie onder alle weersomstandigheden. Daarentegen, is elke Model S motor kleiner lichter en efficiënter dan zijn achterwielaangedreven tegenhanger, wat resulteert in een verbeterd bereik en acceleratie.

De vierwielaangedreven Dual Motor is beschikbaar als een optie op de 85 kWh-batterij. Model S Performance wordt standaard met Dual Motor geleverd, waarbij de achterste, high performance motor gekoppeld wordt aan een hoog efficiënte voorste motor om de acceleratie van een supercar te bereiken.

Technische Gegevens

Stopcontact 12:57
Regulier (11kWh) 07:43 (AC 3-fase laden)
Laadcapaciteit AC 3-fase
Topsnelheid (km/h) 210
Actieradius accu (km) 480
Vermogen (kW) 300
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 4.4
Koppel (Nm) 400

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten