020-7657000

Tesla Model Y

De Tesla Model Y is een compacte cross-over en maakt Tesla eindelijk compleet, want na een reeds gepresenteerde Model S, Model X, Model 3 en de Tesla Roadster. Met deze compacte SUV gaat Tesla de strijd aan in een redelijk nieuw segment. De Model Y is een familievriendelijke variant van de Model 3. De Model Y is, ruimer, hoger en praktischer dan de Model 3. Zo is de zitpositie hoger en heb je de beschikking over een vijfde deur. 

Het was de bedoeling om de productie van de Model Y te starten in de herfst van 2020. Volgens Tesla verloopt de voorbereiding veel sneller dan als verwacht. Mede dankzij de Gigafactory in Shanghai heeft Tesla vooruit geholpen op het gebied van efficiency en stroomlijning. De Model Y gaat in eerste instantie gebouwd worden in Californië. Op een latere periode begint de productie van De Model Y in China. Tesla heeft aangegeven dat De Model Y in 2021 wordt uitgebracht, de exacte datum is nog niet bevestigd.

 

Longe Range Dual Motor: De Dual Motor heeft heeft alles net iets beter dan de Long range, hij is sneller van 0 naar 100 en ook is de topsnelheid van de Dual motor hoger dan die van de long range. 

Long Range Performance: De performance heeft alles weer net wat beter dan de Dual motor dus een lager verbruik, maar ook brengt de performance jou sneller van 0 naar 100 dan de Dual motor

N

Type stekker aansluiting; Type 2

N

Groote accupakket in kWh 75.0 kWh

75.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kW

N

Actieradius: 400 km

N

pk: 287

N

prijs: 53.000

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Translate »