020-7657000

Laadpaal Volkswagen e Golf

Volkswagen e Golf

De Volkswagen e-Golf is vertrouwd en vernieuwd tegelijkertijd. Deze versie van de Golf is stil, innovatief en duurzaam. De e-Golf is word standaard geleverd met de meest geavanceerde veiligheidsfeatures. De e-Golf herken je aan zijn exterieur aan de blauwe designaccenten en LED verlichting.

“De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 190 kilometer, en dat tegen een bijtelling van slechts 8%. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit en infotainmentsysteem ‘Discover Media’.” Aldus Volkswagen zelf.

Discover Media staat bekend als een infotainmentsysteem met een zeer goede gebruiksvriendelijkheid en een zee aan mogelijkheden. Discover Pro is wat dat betreft de overtreffende trap. Met het 9,2-inch full colour touch screen bedien je via Apple Carplay of Android Auto zowel audio, apps, 3D-navigatie, en het slimme Volkswagen Car-Net. Hij luistert zelfs naar je en herkent je gebaren

Je wilt een volledig geintegreerd navigatie-, radio- en multimediasysteem dat snel en prettig werkt. Dan is Discover Media van Volkswagen iets voor jou. Naast een CD-speler, SD-kaartlezer en AUX-in beschikt het over een modern navigatiesysteem. De bediening is heel eenvoudig via een 8-inch kleuren touchscreen. Wil je een groter, meer uitgebreid systeem, kies dan voor Discover Pro.

Bron

N

Type laadkabel Type 2

N

Groote accupakket 35,8 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 7,2 kW

N

Actieradius 190 km

N

136 pk

N

Prijs 39.250

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »