020-7657000

Laadpaal Volkswagen e-Up

Volkswagen e-Up

De Volkswagen e-Up is volledig elektrisch, kleurrijk en compact. Deze Volkswagen is perfect voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg. Deze auto is voorzien van Lane Assist dat houdt je altijd veilig binnen je rijbaan. Sensoren op de auto die er continu voorzorgen dat je veilig op de rijbaan blijft.

“Lekker compact, dat is de e-up! wel. En de techniek die in de nieuwe e-up! zit ook. Door alle slimme innovaties hebben we het voor elkaar gekregen om de actieradius flink op te schroeven. De grotere accu zorgt ervoor dat je op één volle accu meer dan 250 kilometer rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z’n werk. Voor de laadtijd hoef je het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur.”

“De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer** maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg.” Aldus Volkswagen zelf.

Bron

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket in kWh 32.3 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 7,2 kWh

N

Actieradius 205 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,04 = (32,3 * 0,23) / 205 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »