Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met de comfort en gebruiksgemak dar je van een Volkswagen gewend bent. Een geweldige actieradius doe je het vertrouwen heeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Deze auto rijden is niet alleen innovatie, maar ook beter voor het milieu zo is de productie van de ID.3 volledig CO2-neutraal van martiaal tot aan het eindproduct. De CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren zij met het klimaat beschermingsprojecten. Ook let Volkswagen op met recyclen zei zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. Volkswagen wilt zelfs dat 97% van de accu wordt hergebruikt.

MID RANGE: De Mid Range is 1 seconden sneller om van 0 naar 100 te gaan, ook is de bereik een stuk groter dan die van de normale editie.

Long Range: De Long range is in bijna alles beter dan de Mid Range dus hij is sneller van 0 naar 100, en het bereik is een stuk hoger dan die van de mid range, en het snelladen is een stuk sneller dan de Mid range

N

type laadkabel: type 2

N

Groote accupakket in kWh

35,8 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 7,4 kWh

N

Actieradius 300 km

N

pk: vanaf 220

N

prijs: rond de 40.000

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »