020-7657000

Laadpaal Volkswagen ID3

Volkswagen ID3

De Volkswagen ID.3 is een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met de comfort en gebruiksgemak dar je van een Volkswagen gewend bent. Een geweldige actieradius doe je het vertrouwen heeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Deze auto rijden is niet alleen innovatie, maar ook beter voor het milieu zo is de productie van de ID.3 volledig CO2-neutraal van martiaal tot aan het eindproduct. De CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren zij met het klimaat beschermingsprojecten. Ook let Volkswagen op met recyclen zei zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. Volkswagen wilt zelfs dat 97% van de accu wordt hergebruikt.

MID RANGE: De Mid Range is 1 seconden sneller om van 0 naar 100 te gaan, ook is de bereik een stuk groter dan die van de normale editie.

Long Range: De Long range is in bijna alles beter dan de Mid Range dus hij is sneller van 0 naar 100, en het bereik is een stuk hoger dan die van de mid range, en het snelladen is een stuk sneller dan de Mid range

Zolang de accu vol genoeg zit, is een elektrische auto feitelijk veel makkelijker om te rijden dan een auto met verbrandingsmotor. Starten, warm rijden, versnellingen kiezen: het hoeft simpelweg allemaal niet. Volkswagen heeft dat goed begrepen en goed gekeken wat EV pioniers zoals Tesla al gedaan hebben. Starten hoeft dus niet, zodra je je voet op het rempedaal zet gaat de ID.3 aan. Op de plek waar vroeger het contactslot zat, zit nog een start-knop, maar nodig heb je die niet.

Bron

N

type laadkabel: type 2

N

Groote accupakket in kWh

58 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 11 kWh

N

Actieradius 300 km

N

pk: vanaf 220

N

prijs: rond de 40.000

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »