020-7657000

Laadpaal Honda E

Honda E

Deze Honda heeft vele innovatieve functies, zoals onze Honda Parking Pilot en spiegelsysteem met zijcamera’s die u helpen door de stad te rijden. Verder heeft de Honda e een beter stuurgevoel worden de achterwielen aangedreven door een krachtige elektrische motor. Deze auto versnelt en vertraagt, met regeneratief remmen, en wordt bestuurd door de Single Pedal Control.

Dit is onze eerste speciaal gebouwde, elektrische auto, combineert stabiliteit en besturing met snel opladen en een uniek watergekoeld accusysteem om het bereik te optimaliseren bij hoge en lage temperaturen. De actueelste technologische innovatie is allemaal verpakt in een eenvoudig, vloeiend ontwerp. Dit Honda model is hét voorbeeld van hoe het verwijderen van onnodige elementen de aandacht richt op wat het belangrijkst is.

Honda E-Advance: Deze Honda advance heeft alleen een hogere topsnelheid dan de normale hij gaat ipv in 9,5 seconden van 0 naar 100 naar 8,3 seconden van 0 naar 100.

“Hij is hier, de gloednieuwe, elektrische Honda e – onze droomauto voor een groenere toekomst. Toonaangevend met geavanceerde technologieën, neemt hij ons mee op weg naar een nieuw tijdperk van emissievrij rijden.” Aldus Honda zelf.\

Bron

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket 28,5 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 6,6 kWh

N

Actieradius 170 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,04 = (28,5 * 0,23) / 170 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »