020-7657000

Laadpaal Mazda MX-30

Mazda MX-30

Het is een feit, de allereerste 100% elektrische auto van Mazda. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de passagiers en geeft ze alle ruimte. Het is een prachtige auto die grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept. Net als andere modellen is de auto ontwikkeld rondom de bestuurder.

Mazda heeft bewust gekozen voor een compacte accu die zorgt voor een bijzonder dynamisch, licht rijgedrag. Alles klopt en en voelt vertrouwd, dat maakt deze Mazda onmiskenbaar. Het enige wat veranderd is, is dat je moet laden in plaats van tanken.

De Mazda is een echte cross-over, met een indrukwekkend overkomen en een hoge instap. Hierdoor oogt de auto ook in tegenstelling tot andere elektrische auto’s bijzonder ruim. Dat gevoel wordt nog extra benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting opengaan. Mazda heeft over elk detail nagedacht bij de Mazda MX-30.

de Mazda MX-30 is te koop vanaf 34.000 euro, heeft een accu van 32 kWu (bruikbaar) en een reëel bereik van ongeveer 180 kilometer. Terwijl andere merken 40 kWu als de nieuwe ondergrens zien, is Mazda begonnen met een kleinere accu. Naar eigen zeggen omdat de prijs dan behapbaar blijft en omdat mensen toch niet veel verder rijden op een dag. Wil je dat wel, dan kun je naar de snellader. Maar die brengt je maximaal 50 kW. Langer dan een half uur zul je er dus meestal niet staan, maar langer dan anderhalf uur rijden op de snelweg zul je dus ook niet redden.

Bron

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Grootte accupakket in kWh

35.5 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

6.6 kWh

N

Actieradius

180 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,05 = (35.5 * 0,23) / 180 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »