020-7657000

Laadpaal Mercedes EQA 250

Mercedes EQA 250

De Mercedes EQA heeft een volledig nieuwe bedienings- en aanduiding concept met natuurlijke, intuïtieve spraakbediening, zelflerende functies, aanraakgevoelige touch-oppervlakken en een widescreen cockpit met een extreem hoge resolutie.

De EQA straalt puurheid, rust en moderniteit uit. Daarmee belichaamt het model de nieuwe designtaal van progressieve luxe. Geselecteerde highlightsBlack panel-grille, Led-lichtstrook voor en achter, Widescreen cockpit. ook heeft de Mercedes EQA een vrijwel geruisloos rijden en de traploze acceleratie zorgen bij elke rit voor veel emotie. Deze ervaring kan nauwelijks in woorden worden gevat, maar wel in cijfers en feiten.

De nieuwe EQA is kenmerkend voor een moderne en verantwoordelijke levensstijl. De stille en lokaal emissievrije aandrijving is ook een weldaad voor de omgeving. Bovendien zijn voor het vervaardigen van bijna 100 onderdelen duurzame grondstoffen gebruikt.

De auto heeft een accupakket van maar liefst 66.5 kWh, door zijn grote accupakket heeft de auto een comfortabel rijbereik van maar liefst 355 km. Blog

 

N

Type aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 66.5 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur : 11 kW

N

Actieradius: 355 km

N

190 pk

N

Prijs vanaf: €49.995

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »