020-7657000

Laadpaal Nissan IMX

Nissan IMX

De innovatieve concept car biedt een voorpoefje van de toekomst van Nissan Intelligent Mobility, de aanpak die Nissan heeft gebruikt om de aandrijving, besturing en integratie van auto’s te veranderen. Deze Nissan is ontworpen om de band tussen auto en bestuurder te versterken: de auto als hechte, betrouwbare partner die uw ritten veiliger, aangenamer en plezieriger maakt.

Nissan IMX wil het dagelijks leven van bestuurders transformeren door hen te laten genieten van ongekende vooruitgang en de mogelijkheid om de rijmodus van het voertuig onder controle te houden.

De Nissan IMx Concept kan autonoom rijden dankzij een toekomstige versie van ProPILOT. Wanneer de bestuurder ProPILOT activeert, trekt het systeem automatisch het stuurwiel terug in het dashboard en gaan de stoelen uit hun vaste posities voor meer vrijheid onderweg. In de rijmodus Manual komt het stuurwiel terug en gaan de stoelen in de originele positie en is de bestuurder weer in control. Nissan hoopt in 2022 de eerst volledig autonoom rijdende auto aan te kunnen bieden.

De Nissan IMx staat op het nieuwe modulaire EV-platform van Nissan met centraal tussen de vóór- en achterwielen het accupakket. De IMx heeft één elektromotor tussen de vóórwielen en één tussen de achterwielen. Tadaa: vierwielaandrijving. De aandrijflijn levert 320 kW en 700 Nm. Op een volle acculading is meer dan 600 kilometer rijden mogelijk, in theorie natuurlijk.

Leuk detail is dat de Nissan IMx na het vervoeren van de eigenaar naar het vliegveld zich automatisch kan inparkeren op een locatie waar het voertuig zichzelf kan aansluiten op het lokale energienetwerk. De auto dient dan als ‘virtuele’ energiecentrale door energie terug te geven aan het stroomnetwerk. Zodra de eigenaar terug is, haalt de IMx hem of haar op bij de terminal en rijdt met een volle batterij weer naar huis, naar wens in  autonome modus.

 

 

 
N

Type 2 stekker aansluiting

 

 

N

90 KWh accupakket

N

11 KW maximale laadvermogen per uur

N

Actieradius vanaf 405 km

N

204 pk

N

Prijs vanaf -

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »