020-7657000

Laadpaal Opel Zafira-e Life

Opel Zafira-e Life

 

De nieuwe elektrische Zafira-e Life biedt comfortabel plaats aan tot 7 personen max en is 100% elektrisch. Hierdoor is de auto ongekend veelzijdig en stijlvol, zoals de Zafira life met verbrandingsmotor, maar rijdt hij zonder enige uitstoot en heeft hij een aantrekkelijke lage gebruikskosten. De Zafira-e life is ontspannen en optimaal efficient. Zo heeft de auto; head-up display, actieve rijstrook assistentie, vermoeidheidassistentie, achteruitrijcamera en adaptieve xenon koplampen.

Binnen een oogopslag heeft u alle informatie die u tijdens het rijden nodig heeft, zoals de actieradius, energieverbruik en oplaadinformatie. Vanwege dit fraai vormgegeven digitale info display heeft u onderweg alles onder controle, waardoor u uw reis efficient kunt plannen. Met de Opel kunt u korte ritten maken, zoals om collega’s of klanten op te halen van het vliegveld, als voor de langere ritten op de snelweg. Natuurlijk zonder uitstoot!

De Opel Zafira-e Life is voorzien van een luxe en ruime ingerichte Zafira-e Life. U kunt het interieur aanpassen aan elke situatie, om meer gemak of ruimte te creëren voor extra bagage ruimte of passagiers. Zo kunnen de stoelen op de tweede en derde rij zelfs tegenover elkaar worden gedraaid.

De Opel Zafira-e Life komt in 4 versies, de specificaties hieronder zijn van het goedkoopste model. Blog

 

N

Type aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 45.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur : 11 kw

N

Actieradius: 185 km

N

136 pk

N

Prijs vanaf: €53.107

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »