Exploitatie oplaadpunten

Oplaadpunten investeren, beheren en exploiteren

Door de hoge investering in laadvoorzieningen, bieden wij de mogelijkheid om klanten volledig te ontzorgen. Wij leveren, installeren, beheren en exploiteren de oplaadpunten. Hiermee biedt u de laadmogelijkheden voor uw medewerkers of bezoekers. Een oplaadpunt wordt steeds meer gezien als een extra service voor klanten en bezoekers. 94% van de elektrische automobilisten geeft de voorkeur aan bedrijven met een laadpaal. Locaties als hotels, restaurants, horeca en/of winkels verlenen zich uitmate goed om klanten te bedienen met een laadmogelijkheid.

  • Geen investeringskosten
  • Wij beheren en verrekenen de stroomkosten met de gebruikers
  • U ontvangt de stroomkosten van alle laadsessies maandelijks gecrediteerd
  • Geschikt voor kantoren, verzamelgebouwen, horeca, hotels, parkeergarages, sportverenigingen etc
  • Inzicht in laadsessies via de backoffice
  • Positief effect oplaadpunten; duurzame uitstraling bedrijf, extra service aan bezoekers

Exploitatie oplaadpuntenNeem dan contact met ons op via +31(0)20 2614634 of via mail op info@evcompany.eu

Geen investering

EV Company biedt de mogelijkheid voor eigenaren of beheerders van semi-publieke of publieke parkeerplaatsen gebruik te maken van oplaadpunten. Wij installeren, beheren en exploiteren op contractbasis kosteloos één of meerdere laadpalen.

Energiekosten verrekenen

De laadpalen worden aangesloten op de energieaansluiting van de locatie. Wij ontzorgen in de verrekening van deze stroomkosten aan de gebruikers, middels een laadpas. Maandelijks vindt er een verrekening plaats met de gebruikers en U ontvangt de energiekosten terug.

Laadinfrastructuur

Met een laadfaciliteit op uw bedrijfslocatie valt deze direct op binnen de applicaties waarmee automobilisten zoeken naar laadpalen. Online oplaadpunten zijn te zien in diverse zoekmachines, waarmee dit een nieuwe manier wordt om gasten aan te trekken. De aandacht voor ecologische impact binnen de horecasector is groot en een laadpaal bevestigt de duurzame initiatieven.

Wij bepalen de geschikte locatie van de laadpalen, dicht bij de ingang en eventueel aangeduid met een speciaal parkeerbord.

Wij installeren laadpalen die voor elke auto geschikt is. Verschillende auto’s gebruiken ook verschillende laadkabels. Voor bedrijven is het dan ook de meest voorkomende oplossing om te kiezen voor een laadstation zonder vaste kabel. Hiermee is je laadstation beschikbaar voor elk type elektrische auto.