020-7657000

Laadpaal Porsche Taycan

Porsche Taycan

De Taycan is met zijn innovatieve totaalconcept voorbereid op de toekomst en wordt gekenmerkt door de eigenschappen die bepalend zijn voor élke Porsche: pure emotie en maximaal rijplezier.

Deze auto heeft een actieradius van 385 kilometer. Hij gaat van 0 naar 100 in 2,8 seconden, verder heeft hij een accucapaciteit van 83,7 KWH en de auto zal in 9 uur volledig opgeladen zijn.

Variaties
De Porsche Taycan, de Turbo versie en de  Turbo S zijn variaties van deze bolide. Het grootste verschil tussen de twee zit hem in de actieradius, het vermogen en daarmee natuurlijk ook de prijs. De actieradius van de variaties ligt 25 kilometer lager dan dat van de Porsche Taycan. Dit zal vooral komen door het extra vermogen wat er in de Turbo en Turbo S zit, namelijk 761 pk in plaats van 530 pk. Dit heeft invloed op de prijs, waardoor je de Turbo kan kopen vanaf €157.100 en de Porche Taycan Turbo S kan kopen vanaf €191.000. Natuurlijk hebben de variaties andere snufjes wat de auto’s duurder of beter maken zoals een panorama dak, andere remklauwen en verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie.

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket 83,7 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 11 kW

N

Actieradius 385 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,05 = (83,7 * 0,23) / 385 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »