Porsche Taycan

De Taycan is met zijn innovatieve totaalconcept voorbereid op de toekomst en wordt gekenmerkt door de eigenschappen die bepalend zijn voor élke Porsche: pure emotie en maximaal rijplezier.

De porsche Taycan heeft een actieradius van 390 kilometer. de Porsche Taycan gaat van 0 naar 100 in 2,8 seconden, verder heeft de Taycan een accucapaciteit van 93,4 KWH en de auto zal in 9 uur volledig opgeladen zijn. 

Porsche Taycan Turbo en Porsche Taycan Turbo S
De Porsche Taycan Turbo en Porsche Taycan Turbo S zijn variaties van de Porsche Taycan. Het grootste verschil tussen de twee zit hem in de actieradius, het vermogen en daarmee natuurlijk ook de prijs. De actieradius van de variaties ligt 25 kilometer lager dan dat van de Porsche Taycan. Dit zal vooral komen door het extra vermogen wat er in de Turbo en Turbo S zit, namelijk 761 pk in plaats van 530 pk. Dit heeft invloed op de prijs, waardoor je de Turbo kan kopen vanaf €157.100 en de Porche Taycan Turbo S kan kopen vanaf €191.000. Natuurlijk hebben de variaties andere snufjes wat de auto’s duurder of beter maken zoals een panorama dak, andere remklauwen en verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie.

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

93,4 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kWh

N

Actieradius

390 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,055 = (93,4 * 0,23) / 390 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »