Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Renault Kangoo Z.E.

In het design van de Kangoo Z.E. komt de nieuwe merkidentiteit van Renault naar voren: de voorzijde is voorzien van een nieuwe bumper en nieuwe koplampen. Het grote logo aan de voorzijde verbergt op geraffineerde wijze de elektrische oplaadaansluiting.
Verder onderscheidt de 100 % elektrische Kangoo zich van de uitvoering met verbrandingsmotor doordat hij standaard is uitgerust met koplampen met een zwarte behuizing, een blauw verchroomd logo en dito sierstrips aan de voorzijde.

Renault bracht de innovatieve Kangoo Z.E. in 2011 op de markt. De auto zette al snel de standaard voor elektrische bedrijfsauto’s. De Kangoo Z.E. heeft inmiddels een facelift ondergaan, maar behoudt alle voordelen van elektrisch rijden – bovenal het rijplezier. Met de Kangoo Z.E. is het rijplezier bijzonder, nieuw en verrassend. Elke dag opnieuw een ongekende rust. De stilte overheerst, de geruisloosheid van de 100 % elektrische aandrijving die krachtige acceleraties mogelijk maakt. En de eenvoud: dankzij de traploze automatische transmissie rijdt u soepel en volkomen schokvrij in de Kangoo Z.E., bijna zonder erbij na te denken. U stapt elke dag weer met plezier in.

Renault Kangoo Z.E.

Laadproducten voor de Renault Kangoo Z.E.:

Laadkabel type 1 – 16 ampere

Laadpaal 16 Ampere

De Renault Kangoo Z.E. biedt – net als de vorige versie – bij gecombineerd gebruik (NEDC-cyclus*) een gehomologeerde actieradius van 170 km. Net als het brandstofverbruik van een auto met een verbrandingsmotor kan de actieradius variëren. Deze is afhankelijk van het soort traject, de snelheid, het gebruik van airconditioning en verwarming, en uw rijgedrag. Bij gebruik in stadsverkeer en bij gematigde buitentemperaturen bedraagt de actieradius van de Kangoo Z.E. ongeveer 125 km, wanneer u zich enkele eenvoudige gewoonten voor ecorijden aanwent.

Wanneer u krachtig accelereert, hoge snelheden aanhoudt en de verwarming gebruikt, biedt de Kangoo Z.E. een actieradius van 80 km. Renault heeft diverse voorzieningen ontwikkeld die u helpen bij het optimaliseren van de actieradius van uw auto.

Technische Gegevens

Stopcontact 09:33
Regulier (11kWh) 06:00 (AC 1-fase laden)
Laadcapaciteit AC 1-fase
Topsnelheid (km/h) 130
Actieradius accu (km) 170
Vermogen (kW) 110
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) Onbekend
Koppel (Nm) 226

Renault Kangoo Z.E.

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten