Black friday 5% korting op webshopbestellingen. Gebruik code ‘BLACKFRIDAY5’

Geldig van 25-11 tot en met 30-11

Salesforce interviewt onze CEO Maarten

door | nov 11, 2020 | EV Nieuws

Maarten mocht aan tafel schuiven voor een gesprek met Salesforce. Salesforce is een online platform dat zich richt op het optimaliseren van elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice. 

Wat doet EV Company?

EV Company is een internationale leverancier van laadpalen. EV Company adviseert, levert en installeert laadpalen voor mensen die via een leasemaatschappij of particulier een elektrische auto rijden. 

Er zitten ongelofelijk veel voordelen aan elektrisch rijden. Enkele jaren geleden heeft de Rijksoverheid het Formule E-team (FET) in het leven geroepen. Het FET is ontwikkeld om de ontwikkelingen rondom elektrisch vervoer te bevorderen. Het doel van de Rijksoverheid is dat in 2025 50% van de nieuw verkochte auto’s voorzien is van een elektrische aandrijflijn en stekker, hiervan moet minimaal 30% volledig elektrisch zijn. Dat is wel anders dan in 2013, toen Maarten EV Company heeft opgezet. Maarten kreeg vaak te horen dat hij gek was, want ‘wie rijdt er nou in een elektrische auto?’ Nu, 7 jaar later, hoort Maarten geregeld dat hij een van de eerste was die de kansen van elektrisch rijden inzag en is hij een van de eerste in de laadpalen industrie.

EV Company gelooft in een 100% fossielvrije wereld. Daarnaast heeft elektrisch rijden meerdere voordelen; laag in onderhoud, geruisloos rijden en het is natuurlijk milieuvriendelijker.

Welke producten biedt EV Company?

EV Company is een internationale leverancier van laadpalen. EV Company adviseert, levert en installeert laadpalen voor mensen die via een leasemaatschappij of particulier een elektrische auto rijden. 

Het is super belangrijk voor EV Company om merkonafhankelijk te blijven, alleen op deze manier kunnen we al onze klanten het advies geven wat het beste bij hun wensen/ leefsituatie aansluit. EV Company heeft een brede kennis van de producten, onze grootste bezigheid is dan ook het adviseren van (potentiële) klanten. 

Onze leveranciers komen vanuit heel Europa, maar ook zeker van Nederlandse bodem. Zo is ons meest verkochte laadpaal de ICU EVe Single Pro-line van Alfen. 

Naast laadpalen bieden wij ook een service aan waarbij onze klanten gebruik kunnen maken van de EV Laadpas bij oplaadpunten thuis of onderweg. De EV Laadpas heeft de laagste transactiekosten van Nederland en geen abonnementskosten. Op deze manier wordt er op een handige manier bijgehouden hoeveel energie er verbruikt is en worden de gemaakte energiekosten automatisch door gecrediteerd naar de uw bedrijf.

Translate »