020-7657000

Laadpaal Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV

De Skoda Enyaq iV is gebouwd op een modulair platform dat speciaal is ontwikkeld voor elektrische auto’s en dat geavanceerde technologie presenteert in combinatie met een groot bereik en snel opladen. Het nieuwe design wat ontworpen is in het interieur zal nog meer de nadruk leggen op de ruimte in de auto, inclusief de typische grote koffer die altijd bij Skoda te vinden is. De praktische opbergvakken staan garant voor comfort en kwalitatieve afwerking. De auto is een nieuw concept, met dezelfde kwaliteit. Het interieurdesign is gebaseerd op de kwaliteiten die je gewend bent van Skoda.

De auto heeft aandacht voor natuur, niet omdat hij emissievrij is, maar ook omdat zij milieuvriendelijke materialen gebruiken in het interieur. Zo is de auto voorzien van stoelen die zijn gemaakt van 40% natuurwol, de overige 60% is gemaakt van polyester uit gerecyclede plastic flessen. Verder is de auto is voorzien van een digital cockpit en een mooi groot infotainmentsysteem.

Er zullen 5 versies van de Enyaq beschikbaar komen. Deze specificaties zijn van het goedkoopste model van de Skoda Enyaq iV. Blog

 

N

Type aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 52.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur : 7.2 kW

N

Actieradius: 280 km

N

148 pk

N

Prijs vanaf: €35.000

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »