020-7657000

Smart EQ forfour

Met een smart heb je alles in de stad en de onmiddellijke omgeving ervan binnen bereik. Met een bereik van 105 kilometer volledig elektrisch. ook zorgt de vrijwel geruisloze elektromotor zorgt voor ongestoord rijplezier. De elektromotor van je smart maakt indruk met de krachtige, traploze acceleratie vanaf de allereerste meter.

Je kunt je smart EQ forfour met je smartphone verbinden. Zo houd je bijvoorbeeld altijd de oplaadstatus van je auto in het oog en kun je ‘connected car’-functies als de interieurivoorverwarming instellen. Met de ‘ready to’-module en de bijbehorende ‘ready to’-services wordt het dagelijkse leven in de stad gemakkelijker – bijvoorbeeld met private carsharing per app.

‘De perfecte vierzitter voor in de stad’, zo omschrijft automerk Smart de sterk vernieuwde auto. Duidelijk, maar vooral ook eerlijk. Want ook Smart realiseert zich maar al te goed dat dit geen auto is voor de langere afstanden. Hij is puur ontwikkeld voor gebruik in de stad. Daar voelt deze Smart zich thuis als een vis in het water.

De Smart wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van maximaal 81,6 pk (60 kW ) en 160 Nm koppel. In combinatie met een gewicht van 1.200 kilogram levert dat een 0-60-sprint op van 5,5 seconden. De 0-100-tijd bedraagt 12,7 seconden en de topsnelheid komt uit op 130 km/u. Prima cijfers.

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Grootte accupakket in kWh

17.6 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

22 kWh

N

Actieradius

105 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,039 = (17,6 * 0,23) / 105 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Translate »