020-7657000

Laadpaal Smart EQ fortwo cabrio

Smart EQ fortwo cabrio

Met een Smart EQ fortwo cabrio is alles binnen en buiten de stad binnen bereik. Meer dan een actieradius van 157 kilometer heb je niet nodig in de stad. Ook maakt de elektromotor deze auto maakt indruk met de krachtige, traploze acceleratie vanaf de allereerste meter.

Bij een ongeval vormt de tridion safety unit de kern van het innovatieve veiligheidsconcept van Smart auto’s. Het veiligheidsconcept van de hoogspanningsbatterij is zo ontwikkeld dat de inzittenden de hoogspanning niet kunnen aanraken. Dit wordt verzekerd door een apart traditioneel voertuignetwerk met een 12 V-batterij, contactbeveiligingsaansluitingen en continue bewaking met een eigen 12 V-vergrendelingscircuit. Bij een ongeval worden hoogspanningscomponenten uitgeschakeld in overeenstemming met de ernst van het ongeval. Bovendien zit de batterij in een sterk frame van de bodemplaat.

Met behulp van de slimme equalizer-besturingstoepassing hebt u toegang tot een groot aantal verbindingsfuncties. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd de huidige staat van uw Smart EQ fortwo cabrio bekijken en kunt u veel functies bedienen met uw mobiele apparaat. Zo heeft u uw Smart altijd onder controle via uw mobiele telefoon!

U kunt instellen wanneer u uw Smart moet opladen, bijvoorbeeld vanaf een lagere elektriciteitsrekening ‘s nachts. Start de hulpverwarming voordat u vertrekt om uw auto bij vertrek op de juiste temperatuur te houden. Hierdoor kunt u ook optimaal gebruik maken van het beschikbare aanbod.

Met de app heb je toegang tot meer dan 110.000 oplaadpunten in heel Europa en worden al je oplaadkosten maandelijks in één rekening samengevat.

Uw rijstijl wordt geanalyseerd op basis van de ECO-score. Het bevat ook enkele handige tips om de rij-efficiëntie te verbeteren. Zo rijd u zo ECO-bewust mogelijk.

 

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Grootte accupakket in kWh

17.6 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

22 kWh

N

Actieradius

95 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,042 = (17,6 * 0,23) / 95 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Translate »