020-7657000

Laadpaal Sono Sion

Sono Sion

Sono Sion is een ronduit vernieuwende auto. De Sion is een zonnewagen, dat wil zeggen dat er rondom zonnepanelen zijn gemonteerd die ervoor zorgen dat het accupakket wordt bijgeladen. Om deze panelen niet al zeer in het oog te laten springen is er, na raadpleging van potentiële kopers, gekozen voor de kleur zwart. Iedere Sono Sion is zwart.

Het definitieve ontwerp van de buitenzijde was eerder al onthuld, maar nu krijgen we ook het interieur te zien. Ook hier ontbreekt opsmuk volledig, om niet te stellen dat het nogal zwart is. Het stuurwiel is simpel en vrij van bedieningselementen. Opvallend is het 10″ grote scherm in het midden, waarop uiteraard van alles en nog wat valt in te stellen, informatie kan worden opgeroepen over het verbruik en afspelen van muziek via Apple CarPlay of Android Auto mogelijk is. Gelukkig is er ook een groen accent aanwezig, maar ook dit is uiterst functioneel. Het is mos uit IJsland dat werkt als luchtfilter en zorgt voor een goede vochtigheidsgraat binnenin de auto.

De technische gegevens zijn inmiddels grotendeels bekend. De auto heeft een accupakket met een capaciteit van 35 kWh, waarmee een rijbereik van 255 kilometer haalbaar moet zijn. De elektromotor levert 120 kW (163 pk) en de auto is begrensd op 140 km/u. Er kan een trekhaak worden gemonteerd, maar het maximale aanhangergewicht blijft beperkt tot 750 kilogram. Led-verlichting is standaard, evenals behoorlijk eenvoudige stalen wielen die in de kleur antraciet worden gespoten. Qua uitrusting is er verder geen reden tot klagen. Al het noodzakelijke is aanwezig. Qua laadaansluitingen is alles tiptop in orde. Er is de gebruikelijke een type-2 laadaansluiting, In het interieur zijn usb-c-aansluitingen te vinden.

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Grootte accupakket in kWh

35.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kWh

N

Actieradius

225 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,036 = (35.0 * 0,23) / 225 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Translate »