020-7657000

Laadpaal Tesla Model S Plaid

Tesla Model S Plaid

Tesla Model S Plaid is toonaangevend op het gebied van prestaties en veiligheid. De volledig elektrische aandrijflijn van de model S levert ongeëvenaarde prestaties onder alle weersomstandigheden — met Dual Motor All-wheel Drive, adaptieve luchtvering en Ludicrous-acceleratie. De geavanceerde Autopilot-functies voor veiligheid en comfort zijn bedoeld om u te helpen bij de meest vermoeiende aspecten van het autorijden.

Model S is gebouwd met de meeste bagageruimte in zijn klasse, biedt plaats aan maximaal vijf volwassenen en heeft een uitgebreid 17-inch touchscreen. Geavanceerde geluidstechniek zorgt voor een geluidsdynamiek die vergelijkbaar is met een opnamestudio, terwijl het standaard glazen dak elke passagier een gevoel van ruimte geeft. Dit model is ontworpen voor snelheid en uithoudingsvermogen — met ongelooflijke aerodynamica, Ludicrous-prestaties en compromisloze esthetiek. De portiergrepen worden automatisch uitgeklapt bij het naderen van het portier en ingetrokken wanneer het portier wordt gesloten.

Met de nieuwe Model S Plaid, kunt u nog meer kilometers afleggen op een lading dan enige andere elektrische auto. De auto beschikt over een accupakket van 90.0 kWh, hierdoor heeft de auto een actieradius van maar liefst 535 km aan.

In de video hiernaast ziet u dat de auto een rondje doet over het Laguna Seca circuit. De auto heeft een tijd gehaald van maar liefst 1;30,3. Dat is het niveau van een Porsche 911 GT3 RS uit 2019.

Tesla heeft bekend gemaakt dat deze auto’s eind 2021 geleverd zullen worden.

Blog

N

Type aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 90.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur : 16.5 kW

N

Actieradius: 535 km

N

1033 pk

N

Prijs vanaf: €121.005

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »