020-7657000

Top 10: Opkomende elektrische auto’s 2020

Het einde van het jaar is bijna in zicht en een nieuw elektrisch jaar staat voor de deur. Afgelopen jaar is de aankoop van elektrische auto’s gestegen met 21,5% en zijn er veel mooie, sportieve en opvallende elektrische auto’s op de markt verschenen. Maar wat zijn nou de auto’s waarop u moet letten in 2020? Hieronder zie u de Top 10 opkomende elektrische auto’s 2020.

 

 

1. Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto plus het comfort en gebruiksgemak dat je van een Volkswagen gewend bent. Een geweldige actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Deze auto rijden staat niet alleen voor innovatie, maar is ook beter voor het milieu. Zo is de productie van de ID.3 volledig CO2-neutraal. 

 

2. Peugeot e-208

De Peugeot E-208 is een verleidelijke elektrische auto. Hij onderscheidt zich van zijn concurrenten met exclusieve accenten die zijn moderne en technologische karakter versterken. Met deze Peugeot kan je makkelijk laden (tot wel 80% in een half uur). De Peugeot heeft een geruisloze motor, rijdt soepel en is schokvrij. 

 

 

 

3. Opel Corsa-E

De Opel Corsa-E heeft een groot rijbereik, is snel opgeladen en heeft sportieve prestaties. De Corsa-E biedt u een indrukwekkend rijbereik van 330 km. De Corsa-E is tot 80% gevuld in niet meer dan een half uur. Dat betekent dat uw Opel Corsa-E profiteert van ongekende flexibiliteit, zowel voor korte als lange ritten. De nieuwe Corsa-E biedt u de keuze uit: Sport-modus voor maximaal dynamiek en natuurlijk de eco-modus voor maximaal rijbereik.

 

 

 

4. Audi e-Tron sportback

De Audi E-Tron Sportback gaat van 0 tot 100 in nog geen 6 seconden en heeft een topsnelheid van 200 kilometer per uur. Het vermogen van deze auto is 300 kw (408 PK). De Audi E-Tron Sportback is officieel in productie gegaan, maar wanneer de auto uit komt is nog de vraag. Als je praat over deze auto dan heb je het over een van de betere auto’s van Audi. Audi is steeds meer bezig met het implementeren van elektrische auto’s om de wereld een stukje schoner te maken. 

 

 

 

5. Skoda Vision IV

Voor ŠKODA is 2019 het jaar waarin het elektrificatie tijdperk start. De VISION iV conceptcar blikt vooruit op volledig elektrisch aangedreven ŠKODA-modellen die worden gebouwd op basis van het MEB platform (Modular Electric Drive Kit). Niet alleen die aandrijflijn is zeer vooruitstrevend, ook het interieur van de VISION iV is uitermate innovatief. De conceptcar wordt onthuld op de internationale autoshow van Genève (5-17 maart 2020). 

 

 

 

6. Volvo XC40 

De Volvo XC40 is de eerste vol elektrische SUV. Ontworpen voor u en met de gedachten om de wereld waarin wij leven te beschermen. De Volvo XC40 is een compacte SUV die bruist van de innovatie en het Scandinavische gevoel voor stijl. Volvo heeft de auto ontworpen om te voldoen aan uw behoeften en combineert geniale bagageruimte met slimme, gebruiksvriendelijke technologie. Praktisch connectiviteit elementen zijn toegevoegd om u het leven in een grote stad gemakkelijk te maken. 

 

 

 

7. Polestar 2

De Polestar 2 is een 100% elektrische auto. Performance is het belangrijkste onderdeel van de Polestar filosofie en de Polestar 2 maakt hier bepaald geen uitzondering op. De auto is een avant-garde 5-deurs fastback, vol met onderscheidende design snufjes. Een holle, zeshoekige versnellingspook met een verlichte Poolster in het midden en achterlichten over de gehele breedte van de auto. Hierdoor onderscheid De Polestar 2 zich met de concurrentie. Maar niet alleen met de unieke look onderscheid de auto zich, het zijn ook de punten waarmee functie en vorm samenkomen.

 

 

 

8. Mercedes EQA

De Mercedes EQA heeft een volledig nieuwe bedienings- en aanduidingsconcept met natuurlijke, intuïtieve spraakbediening, zelflerende functies, aanraakgevoelige touch-oppervlakken en een widescreen cockpit met een extreem hoge resolutie. De EQA straalt puurheid, rust en moderniteit uit. Daarmee belichaamt het model de nieuwe designtaal van progressieve luxe. Geselecteerde highlights: Black panel-grille, Led-lichtstrook voor en achter, Widescreen cockpit. Ook de Mercedes EQA rijdt vrijwel geruisloos en de traploze acceleratie zorgt bij elke rit voor veel emotie. Deze ervaring kan nauwelijks in woorden worden gevat, maar wel in cijfers en feiten.

 

 

 

9. Mini electric

Omarm het onverwachte. Ervaar nieuw plezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een evolutionaire stap in, waarmee de go-kart handling en het iconische MINI design worden samengebracht. Schakel over naar een nieuwe elektrische urban lifestyle. De MINI Electric is verkrijgbaar vanaf maart 2020.

 

 

 

10. Mazda MX-30

De Mazda is een echte cross-over, met een indrukwekkend overkomen en een hoge instap. Hierdoor oogt de auto ook in tegenstelling tot andere elektrische auto’s bijzonder ruim. Dat gevoel wordt nog extra benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting opengaan. Mazda heeft over elk detail nagedacht bij de Mazda MX-30. Met een 22kW laadpaal is hij volledig opgeladen in 4,5 uur.

Translate »