020-7657000

Laadpaal Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

 

De Volkswagen ID.4 is een volledig elektrische SUV. Deze nieuwe EV is van alle gemakken voorzien, Of je nu van tech houdt, zakelijk rijdt, sportiviteit zoekt of gewoon van alles wat wil: met maar liefst 7 uitvoeringen is er altijd een ID.4 die bij jou past.

 

Wat de Volkswagen ID.4 zoal te bieden heeft? De EV beschikt over een augmented reality head-up display, wat ervoor zorgt dat de belangrijke rij-informatie op de ruit te zien is en virtuele pijlen op de weg weergeven, waardoor je nooit meer verkeerd rijdt. De auto beschikt over een groot touch-screen scherm waar alles op te regelen is. Door het grote panorama dak is er altijd voldoende daglicht in en auto – of iets leuks om naar te kijken wanneer je achterin zit. De travel assistent helpt je een handje tijdens het rijden en zorgt ervoor dat je op tijd afremt, optrekt en afstand houdt.

 

‘Een goed design moet ook functioneel zijn. Vooral bij elektrische auto’s. De luchtweerstand van het design heeft namelijk een groot effect op de actieradius. Daarom gaven de ontwerpers de ID.4 extra veel vloeiende, aerodynamische vormen en inliggende deurgrepen. Dat is extra voordelig voor jou, want een lage weerstand betekent een stuk minder laden.’ Aldus Volkswagen.

Bron

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket: 77,0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 11 kWh

N

Actieradius 400 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,044 = (77.0 * 0,23) / 400 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »