020-7657000

Vereniging van Eigenaren

Een laadvoorziening die past bij uw bewoners

Waarom uw VvE laten ontzorgen door EV Company?

N

Makkelijk uitbreiden in de toekomst

EV Company zoekt de juiste laadvoorziening bij uw situatie. Wij kiezen de laadvoorziening(en), zodat het mogelijk is om later uw parkeergelegenheid verder elektrisch uit te breiden

N

Exploitatie

EV Company levert, installeert, beheert en exploiteert laadpunten. Wij bieden eigenaren of beheerders van semi-publieke of publieke parkeerplaatsen de mogelijkheid om gebruik te maken van oplaadpunten.

N

Kosten verrekenen met de bewoners

Door onze backoffice, kunnen wij gemakkelijk de stroomkosten die de bewoners maken verrekenen met u als pandeigenaar. 

N

Juiste techniek in de laadvoorzieningen

Door ons groot assortiment aan laadvoorzieningen kunnen wij u de juiste oplossing bieden in combinatie met uw pand.

Makkelijk uitbreiden in de toekomst

Het is voor een eigenaar van een pand uiterst belangrijk om rekening te houden met de toekomst. Elektrisch rijden wordt steeds populairder, waardoor er slim gekeken moet worden naar de toekomst. EV Company installeert éen of meerdere laadpalen op uw parkeergelegenheid en houdt de mogelijke uitbreiding in de toekomst in het achterhoofd. Hierdoor komt u later niet voor ongewenste kosten te staan voor het vervangen van uw laadpunt(en). 

Exploitatie

EV Company levert, installeert, beheert en exploiteert laadpunten. Wij bieden eigenaren of beheerders van semi-publieke of publieke parkeerplaatsen de mogelijkheid om gebruik te maken van oplaadpunten.

Vermijdt de grote investering in een laadpaal of compleet laadpark. Wij zorgen voor de financiering van uw laadinfrastructuur. Wij bieden u een totale laadoplossing voor één vast bedrag per maand.

Energiekosten verrekenen

U kunt uw investering daarnaast terugverdienen door transacties te verrekenen. Met een starttarief en een kWh-tarief op het stroomgebruik kunt u omzet genereren uit uw laadpaal. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal transacties die plaatsvinden. De laadpalen worden aangesloten op de energieaansluiting van de locatie. 
Wij ontzorgen in de verrekening van deze stroomkosten aan de gebruikers, middels een laadpas. Maandelijks vindt er een verrekening plaats met de gebruikers en u krijgt de energiekosten terug.

Juiste techniek in het laadpunt

Op basis van uw pand gaat een van onze EV experts op zoek naar de beste laadvoorziening die bij uw situatie past. Door ons groot assortiment aan laadvoorzieningen kunnen wij altijd de juiste oplossing bieden die aansluit bij uw wensen.

 

 

Contactgegevens

 

Adres

Schinkeldijkje 2A+B

1432 CE Aalsmeer

 

Telefoon

+31(0) 20 765 7000

}

Bereikbaar

maandag t/m vrijdag | 09.00 uur – 17.00 uur
Translate »