020-7657000

Voor het opladen van uw elektrische auto bij een publieke laadpaal heeft u een laadpas nodig. EV Company biedt de EV Laadpas en EV sleutelhanger met de laagste transactiekosten van Nederland, namelijk 0,12 euro incl. btw per laadbeurt. Met de sleutelhanger van EV Company wordt het laden nog makkelijker. Zonder dat u uw laadpas uit uw portemonnee hoeft te halen, kunt u uw laadsessie eenvoudig starten.

Voordelen van onze sleutelhanger:
– Laagste transactiekosten van Nederland
– Altijd in de buurt tijdens het autorijden; namelijk aan de sleutelbos
– Geen abonnementskosten
– Automatische verrekening voor leaserijders

Met de EV Laadpas en EV sleutelhanger kunt u bij elk (semi)publiek oplaadpunt laden. Door middel van onze backoffice is het ook mogelijk om thuis te laden, wat van pas kan komen bij het verrekenen van de gemaakte energiekosten. Wanneer u een lease rijder bent, krijgt u de extra energiekosten die u maakt door het laden vergoed door de lease maatschappij. Om deze kosten bij te houden en te verrekenen, dient u gebruik te maken van een laadpas of sleutelhanger. Deze verzameld alle gegevens die nodig zijn om de kosten te vergoeden.

In het onderstaande fragment is te zien hoe een laadpas gebruikt kan worden.

 

 

 

 

Download onze app

Buiten laadpassen en sleutelhangers biedt EV Company de EV Company app. Met deze app kunt u eenvoudig oplaadpunten in uw omgeving vinden. Door middel van een QR-code kunt u direct de transactie starten. Daarnaast is via de app de transactie historie terug te zien, denk hierbij aan de locatie, laadtijden kosten. Onze app is verkrijgbaar in de Apple Store en Play Store.

Op deze manier zorgt EV Company op alle vlakken van elektrisch rijden voor gemak. Benieuwd geworden naar onze laadpas/ sleutelhanger? Bekijk de producten hier.

Translate »