020-7657000

Over EV Company

Experts in laadpunten

Hoe mooi zou het zijn als we in de toekomst geen fossiele brandstoffen meer gebruiken. EV Company gelooft in een 100% elektrisch wagenpark en wij streven naar een fossiel vrije toekomst. Hiermee dragen wij bij aan het beperken van Co2 uitstoot en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. 

Met onze missie duurzaam meedenken helpen wij onze klanten van begin tot het eind met de transitie naar duurzame en elektrische mobiliteit. Met ons groot assortiment aan laadoplossingen voor zowel thuis, op kantoor als voor onderweg werken wij samen met onze klanten aan een toekomstbestendige wereld..  

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Daar worden wij blij van. Elektrisch rijden betekent namelijk: geen fossiele brandstoffen meer, laag in onderhoud, geruisloos rijden en natuurlijk milieuvriendelijk. Door onze expertise maken wij de overstap naar elektrisch rijden makkelijker. EV Company denkt met de klant mee in de beste laadoplossing, welke aansluit bij de wensen en eisen van de klant. 

Waarom onze laadoplossingen?

N

Snelle en persoonlijke service

Snelle en persoonlijke service staat bij het EV Team centraal. Van a tot z begeleiden wij u bij uw aankoop en vragen. Ook worden onze laadpalen door onze eigen vakkundige installateurs geplaatst.

N

Onafhankelijk en deskundig advies

Onze deskundigen staan dagelijks voor u klaar voor zowel particuliere als zakelijke (aan)vragen. Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken. 

N

Transparante en scherpe prijzen

Wij vinden het belangrijk dat onze producten voor een transparante en scherpe prijs worden verkocht. Ook heeft onze EV Laadpas de laagste transactiekosten van Nederland. 

N

Grootste assortiment

Wij bieden onze klant het grootste assortiment aan EV oplossingen zoals laadpalen, laadkabels en accessoires (diverse merken).

N

Innovatief

Vanuit heel Europa introduceren wij de nieuwste innovaties op laadgebied. Zo maken we de nieuwste ontwikkelingen in laden voor iedereen toegankelijk.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. EV Company is door de ECABO officieel gecertificeerd als leerbedrijf. Zo dragen we niet alleen bij aan de ontwikkeling van duurzame mobiliteit, maar bieden we, als erkend leerbedrijf, ook de kans aan jonge talenten om zich te ontwikkelen binnen een jonge dynamische omgeving. 

Meet team EVC

Frank Borst

Frank Borst

General manager (CEO)

Management

Safer Oemar

Safer Oemar

Finance director (CFO)

Management

Natalie Reddering

Natalie Reddering

Accountmanager

Operations department

Tim Klare

Tim Klare

Sales Manager

 Sales department

Alex Pieterse

Alex Pieterse

Accountmanager

Sales department

 

Xander Dols

Xander Dols

Accountmanager & Marketing Coördinator

Sales & Marketing department

Matthew Beringel

Matthew Beringel

Accountmanager

Operations & Support department

Danielle Hoes

Danielle Hoes

Accountmanager

Operations department

 

Jean-Paul Smal

Jean-Paul Smal

Accountmanager

Operations & Support department 

 

Ayoub Allach

Ayoub Allach

ICT Manager

ICT department

Djilani Saddal

Djilani Saddal

Finance & Operations Employee

Finance & Operations department

Tim de Ridder

Tim de Ridder

Business Optimization Manager

Operations Department

Maarten Schuring

Maarten Schuring

Mailroom employee

Facility department

Translate »