020-7657000

Laadplein

Uw laadplein verzorgt door EV Company

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Daardoor blijven wij energiek voor de klant te werk gaan. Elektrisch rijden betekent namelijk: geen fossiele brandstoffen meer, laag in onderhoud, geruisloos rijden, maar ook milieuvriendelijk. Door onze expertise maken wij de overstap naar elektrisch rijden makkelijker. EV Company denkt met de klant mee in de beste laadoplossing, welke aansluit bij de wensen en eisen van de klant.

Met deze missie heeft EV Company meerdere bedrijven geholpen met het plaatsten van een laadplein. Op deze pagina zijn de verschillende referenties te zien. Hier ook het project van RAM-IT waar 9 dubbele laadpalen zijn geïnstalleerd. Op onze instagram staan nog meer referenties als u deze wenst te bekijken.

Doordat elektrisch rijden steeds populairder wordt, stijgt de vraag naar laadpleinen enorm. Een laadplein bestaat uit meer dan twee laadpunten voor elektrische voertuigen. De verschillende laadpunten zijn niet afzonderlijk op het net aangesloten en hebben daardoor samen één aansluiting. Een Laadplein is dus geen opeenhoping van standaard laadpalen. Het grote voordeel zit hem in de aansluiting: die is centraal en gaat op éen plek het stroomnet op. Dit bespaart weer kosten in de aansluiting. Natuurlijk betekent dit wel een zwaardere aansluiting: er zitten heel wat oplaadpunten achter die aansluiting.
Gelukkig valt er met slim sturen en regelen veel geld en energie te winnen. Zeker als er sprake is van duurzame (lokale) energieopwekking of opslag van energie in batterijen.

 

 

Laadplein Motive-E

Waarom uw laadplein laten verzorgen door EV Company

Project RAM IT – uitbreiding naar 9x dubbele ICU EVE

Project Motive-E in Kudelstaart

Wie zijn wij?

Waar moet je op letten bij het plaatsen van een laadplein:

N

Parkeerdruk

Breng de parkeerdruk vooraf goed in kaart en stem de parkeerplekken erop af. 

N

Informeren

In voorbereiding van de werkzaamheden de buurt informeren over de nieuwe situatie en de combi van gekruiste parkeervakken en algemeen te gebruiken parkeervakken met laadpaal

Translate »